Afspeellijst voor tijdens het verhuizen

6 mei 2022
Afspeellijst voor tijdens het verhuizen

Een verhuizing is altijd enorm veel werk. Het kost enorm veel moeite en tijd om al je spullen uit te zoeken, in te pakken, vervoeren en weer in je nieuwe woning te krijgen. Laat staan het kiezen van een nieuwe inrichting, opnieuw inruimen van je spullen en het schoonmaken. Naast dat je verschillende hulptroepen kunt inschakelen zoals je vrienden, familie, buren of een verhuisbedrijf in Maaseik kun je het jezelf ook al een stuk makkelijker maken gedurende de verhuizing. Denk hierbij aan een comfortabele outfit, de juiste schoonmaakmiddelen of verhuisdozen en een leuke playlist die ervoor zorgt dat alle vervelende taken iets leuker worden. Maar welke playlist moet je echt hebben gedownload wanneer jij gaat verhuizen? Wij vertellen er alles over in deze blog!

 

Tijdens het opruimen, uitzoeken en schoonmaken

Het opruimen en uitzoeken van je spullen om vervolgens in te pakken in dozen en je woning volledig schoon te maken is misschien wel een van de meest saaie onderdelen van een verhuizing. Het luisteren van muziek dat het dan ook wel wat leuker maken. Muziek met een uptempo of lekker meezingers die iedereen kent zullen je een echte positieve en energieke boost geven. Door naar vrolijke muziek te luisteren en lekker mee te zingen zal je humeur een stuk beter worden waardoor je uiteindelijk vergeet dat je iets minder leuks aan het doen bent.

Voorbeelden van liedjes

 • Dancing Queen – ABBA
 • Brightside – The Killers
 • Señorita – Shawn Mendes & Camila Cabello
 • I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston
READ  Afspeellijst voor tijdens het verhuizen

 

Tijdens het verhuizen

Ook tijdens het verhuizen van alle spullen kan er muziek worden geluisterd. Wanneer je met velen aan het werk bent kan dit tenslotte voor een gezellige sfeer zorgen. Denk hierbij aan een goede box met een lekkere afspeellijst in de oude of nieuwe woning en in de verhuisbus onderweg. Aangezien je tijdens het verhuizen van spullen niet alleen zal zijn is het wel belangrijk om ook met andere mensen rekening te houden. Kies dus niet alleen voor je eigen soort muziek maar ga voor de liedjes die iedereen leuk zou vinden. Denk hierbij aan echte klassieke meezingers, liedjes uit de hitzone van het moment of wat afwisseling van verschillende soorten genres. Het belangrijkste is dat de muziek voor een goede sfeer zorgt en de tijd sneller voorbij laat gaan.

Voorbeelden van liedjes

 • Don’t stop me now – Queen
 • Our House – Madness
 • Pumped Up Kicks – Foster The People
 • Dancing In The Moonlight – King Harvest
 • Another You – Armin van Buuren
 • Stiekem Gedanst – Toontje lager
 • Happy – Pharrell Williams

Wil je er zeker van zijn dat je overal tijdens je verhuizing muziek kan luisteren? In een andere blog vertellen we meer over de beste muziek apps voor je telefoon.

Meer nieuws