Beste muziek apps voor je telefoon

17 april 2022
Beste muziek apps voor je telefoon

Tegenwoordig kunnen we de hele dag door naar muziek luisteren. Muziek op je werk, in de auto, in de supermarkt of gewoon lekker thuis. Met al dat aanbod zijn er ook steeds meer muziek apps op de markt. Maar welke muziek app is nou echt essentieel? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Spotify

Wellicht geen verrassende app, maar wel eentje die echt niet kan ontbreken in dit rijtje! Spotify is een streamingsdienst die wordt gebruikt door miljoenen betalende gebruikers. De app is ook gratis te gebruiken, maar dan moet je wel elke dertig minuten naar reclame luisteren en kun je niet zomaar een nummer afspelen wanneer je dat wil. Tegenwoordig kun je naast muziek ook podcasts op Spotify vinden. Opvallend is dat Spotify voornamelijk wordt gebruikt onder de Android gebruikers.

Apple Music

Welke app is dan populair onder de Apple gebruikers? Dat is Apple Music. Apple Music wordt ook wel dé concurrent van Spotify genoemd. De app werkt samen met Siri en ook al jouw iTunes aankopen zijn terug te vinden in de app van Apple Music.

Shazam

Als er iets frustrerend is, is het een leuk liedje horen, maar geen idee hebben wat de titel is of van wie het liedje is. Overkomt jou dit ook vaak? Dan is de app Shazam een echte must-have! De app is gratis te gebruiken. Wanneer je de naam van een nummer wil weten houd je de knop in de app ingedrukt. Deze neemt de audio op en vertelt jou welk nummer het is. Je kunt de app ook in auto-modus zetten. De app luistert dan continu naar welke muziek er draait en maakt een lijst van deze muziek. Dit kan ook erg handig zijn bij een concert of tijdens het stappen.

READ  Voorbeelden meditatie muziek

SoundCloud

Ook SoundCloud is een gratis app. De app is verkrijgbaar op zowel iOS als Android apparaten. Luister je liever naar lange sets van dj’s of artiesten? Dat is SoundCloud dé perfecte app voor jou! Van heerlijke mash-ups tot ontelbare remixes, op SoundCloud kun je het allemaal beluisteren. Ook kun je jouw eigen materiaal uploaden. Muziek uitwisselen? Via deze app kun je muziek delen met jouw vrienden en je vrienden volgen om te zien wat zij toevoegen.

Smartphone hoesje

Tegenwoordig kun je bijna alles met jouw smartphone doen. Een smartphone hoesje is daarom essentieel. Bellen, appen, foto’s maken, betalen en muziek luisteren. Waar we vroeger nog een aparte pinpas, camera en mp3-speler hadden heb je nu alles op één plek bij elkaar. Het is daarom wel van belang jouw smartphone goed te beschermen met een smartphone hoesje. Een smartphone hoesje voorkomt krassen op jouw telefoon en vangt de eerste klappen op, mocht je hem laten vallen. Daarnaast voorkomt een smartphone hoesje dat er viezigheid in jouw telefoon terecht komt. Ook een screenprotector kan helpen jouw smartphone optimaal te beschermen.

smartphone hoesje

Meer nieuws


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/orkestbandjes/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/orkestbandjes/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107