De 10 beste meezingers die iedereen kent

12 maart 2024
De 10 beste meezingers die iedereen kent

Iedereen houdt ervan om lekker mee te kunnen zingen met de muziek, maar helaas gaat dat niet altijd. Als je in de bus zit zal je minder snel meezingen in vergelijking met de auto. Als je in de auto zit kan je de volumeknop volledig opendraaien en keihard meezingen. Het maakt dan niet uit of je alleen zit of dat je met andere mensen in de auto zit, want voor hetzelfde geld zingen ze even hard mee. Er zijn genoeg liedjes die iedereen mee kan zingen, want het zijn meezingers die iedereen kent. Als jij nu moeite hebt met het zoeken naar de beste meezingers aller tijden zullen wij je een handje gaan helpen. Wij hebben voor jou de 10 beste meezingers die iedereen kent op een rijtje gezet voor als jij de volgende keer in de auto zit!

1)     Bohemian Rhapsody

Het is een van de vele meezingers die iedereen kent. Het nummer dat uitgekomen is in 1975 wordt wereldwijd gezien als een van de beste liedjes in de pop genre. Door de hoge populariteit van dit liedje is het een liedje wat ook vaak blijft terugkomen.

2)     Livin’ on a Prayer

Dit liedje is in 1986 geschreven door de rockband Bon Jovi. Voor velen is dit liedje een hit of miss, maar het blijft toch wel een hele mooie plaat die veel mensen blijven meezingen.

3)     Sweet Caroline

Sweet Caroline is een nummer geschreven door de Amerikaanse zanger Neil Diamond en ook tegenwoordig is het nog een bekend liedje wat soms terugkomt. Dit is dan ook een liedje wat niet weg mag blijven bij bekende meezingers!

4)     Dancing Queen

ABBA is natuurlijk een groep die wereldwijd bekend is van vele liedjes. Dit zijn dan ook liedjes die niet mogen ontbreken in de lijst van de beste meezingers. Zo hebben wij ervoor gekozen om Dancing Queen toe te voegen hieraan vanwege de geweldige vibe.

5)     Kali

Natuurlijk horen er ook echte Nederlandse klassiekers tussen die vaak wordt gezongen tijdens carnaval, in de kroeg of zelfs als bruiloft muziek. Het is een liedje waar je helemaal los op kunt gaan! Kali van Django Wagner is dan ook een liedje wat echt in deze lijst thuishoort.

READ  Everybody Needs Love

6)     Bloed, zweet en tranen

Als we het dan toch over Nederlandse klassiekers hebben dan denken we meteen aan André Hazes. Deze Amsterdamse volkszanger is met al zijn liedjes een icoon geworden in Nederland door middel van zijn prachtige stem, maar voor ons staat bloed, zweet en tranen toch wel heel hoog. Het is dan een van de beste meezingers die er bestaat

7)     Hello

Er zijn natuurlijk veel liedjes die het woord “Hello” in de titel hebben of zelfs de titel is. Het liedje van Adele “hello” is een liedje wat vaak wordt gebruikt bij grapjes, maar het is ook een echte meezinger die veel mensen kunnen waarderen.

8)     Let it Go

Het liedje Let it Go is natuurlijk bekend door de filmreeks Frozen. Dit liedje wat gemaakt is in 2013 is tot op heden nog altijd een liedje wat vaak wordt geluisterd, maar dan vooral onder de jongere generatie. Hierdoor is het een liedje geworden wat voor ons ook onder de beste meezingers valt.

9)     September

We duiken weer even het verleden in voor dit liedje wat uit is gekomen in 1978. Het liedje “September” is een liedje wat uitgebracht is door de groep Earth, Wind & Fire. Het liedje is tot op heden nog altijd een grote hit. Ondanks de tijd zijn er nog veel mensen die dit liedje erg kunnen waarderen en ook maar al te graag willen meezingen.

10)  Your Man

Natuurlijk moeten we afsluiten met een van de beste meezingers aller tijden. Er is veel ophef geweest de afgelopen jaren rondom dit liedje, maar het blijft een prachtig liedje. Dit liedje wordt door velen gezien als een van de bekende meezingers.

Er zijn natuurlijk veel bekende meezingers die we allemaal hun eigen pluspunten hebben. Muziek bestaat natuurlijk al heel lang en dat betekent dat er veel opties zijn. Een echte top 10 maken blijft lastig door middel van de verschillen in smaak. Echter zijn er genoeg klassiekers die iedereen kan meezingen! Veel plezier met je autorit, maar pas wel op dat je ramen niet breken tijdens het zingen!

Meer nieuws