No products in the cart.

Orkestbandjes.nl

Geen categorieBeste geanimeerde muziekvideo’s
Geanimeerde muziekvideo

Beste geanimeerde muziekvideo’s

Muziekvideo’s is iets waar veel van ons in onze vrije tijd mee bezig zijn. Onze favoriete artiest heeft een nieuw nummer uitgebracht plus een muziekvideo. Vroeger waren de muziekvideo’s nog normaal waarbij de artiest(en) eigenlijk voornamelijk alleen in beeld zijn. Tegenwoordig zijn de muziekvideo’s zo extreem uiteenlopend. Eigenlijk hoeven we nergens meer vreemd van op te kijken. Vandaag gaan we het hebben over de beste geanimeerde muziekvideo’s. Dit zien we helaas niet meer zo ontzettend vaak. Ondanks dat dit niet meer zo’n enorme trend is, waren geanimeerde muziekvideo’s vroeger wel een stuk populairder. De artiest staat deze filmpjes vaak niet centraal.

Lil Dicky – Earth

Lil Dicky is the hoofdartiest in dit nummer, maar het zijn zoveel bekende artiesten die mee hebben gedaan in de samenwerking met dit nummer. Het nummer heeft dan ook meer dan 365 miljoen weergaves op YouTube. Lil Dicky wilde met dit nummer vooral bekendheid brengen bij de welzijn van de aarde. De geanimeerde clip ziet er dan ook heel modern uit. We zien Lil Dicky als animatie over de wereld vliegen. Alle andere artiesten die maar één of twee zinnen in het hele nummer hebben zijn geanimeerd als dieren. Waarbij we Ariana Grande bijvoorbeeld voorbij zien komen als een zebra. Het houdt echter niet op bij de bekende naam Ariana Grande. Artiesten zoals Snoop Dog, Justin Bieber, Ed Sheeran, Lil Jon, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Rita Ora, John Legend en zelfs de levende legende Leonardo DiCaprio pakte ook zijn moment tijdens deze geanimeerde muziekvideo.

Elthon John & Dua Lipa – Cold Heart

Het super bekende nummer van Elton John en Dua Lipa, cold heart heeft de hitlijsten voor weken lang gedomineerd. De clip die bij dit nummer is uitgebracht is geanimeerd. De muziekvideo scoort met meer dan 243 miljoen weergaves op YouTube. De clip heeft cartoon aspecten, maar ook poppetjes van klei die dansen. Dus er zijn meerdere geanimeerde aspecten in deze clip verwerkt. Elton John en Dua Lipa hebben een bestaand nummer weer een nieuwe draai gegeven. De clip zal waarschijnlijk als alternatief worden ervaren, maar voor de rest is het een vermakelijke clip met een lekker nummer. Animaties maken is een vak apart. Vooral wanneer er zoveel verschillende stijlen van animeren voorbij komen in een muziekvideo.

Dua Lipa – Hallucinate

Dua Lipa maakt een terugkeer in deze blog. Nog een bekende geanimeerde muziekvideo is de muziekvideo van Dua Lipa, Hallucinate. De muziekvideo is op YouTube meer dan 66 miljoen keer bekeken. Deze geanimeerde muziekvideo zien we voornamelijk een typische tekenfilm animatie. De geanimeerde versie van Dua Lipa is te zien in deze muziekvideo. Met heel heleboel verschillende aspecten die te zien zijn in de video. Dua Lipa zou bijna gekroond kunnen worden als de vrouw met de beste geanimeerde muziekvideo’s.

Lees ook:  Methods For Making Electronic Dance Music

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *